Hus-siden

- IHC info & Bülow & Nielsen.

billedet er fra 30. december 2005 HUS - hus - 

Vort dejlige nye Bülow & Nielsen hus og Carport af eget design på en lukket vej i Storkøbenhavn. 

Vi har nu boet her siden juni 1998 og er stadig glade for det.

Hvis du vil vide mere om vort byggeri, som er fulgt på tætteste hold, bl.a. med over 1000 digitale fotos, så send en mail om hvad du vil vide. 

Et sådant byggeri giver faktisk en del erfaring. 

Udover den håndværksmæssige kvalitetskontrol, har især det tekniske har interesseret mig meget, det er endt sådan at jeg "næsten" er blevet IHC-specialist, det er måske så meget sagt, men jeg ved en del mere end mange elektrikere. Jeg er også kommet så langt at jeg selv kan programmere huset (IHC betyder Intelligent Hus Control og er et LK-produkt).

Nu er der også kommet en IHC Visual Controller. (Hvis du klikker her, og har de rigtige koder :-)) så kan du fjernbetjene huset via internettet) Så er du helt fremtidssikret og du kan selv - nemt - programmere dit hus, i Windows og ikke som før med et DOS-terminalprogram. Yderligere kan du med Visual programmet simulere UDEN at overføre til controlleren først. Det gør at du kan eksperimentere, uden at det hele går i kage, når du prøver. Så husk, hvis du skal have et nyt hus med IHC, at få en IHC Visual Controller. Det gør bare det hele lidt sjovere og lettere. Med et Voice-Modem kan du også ringe til dit hus, og høre hvordan det har det! Med et Viewer-modul kan du gå på nettet og se hvordan dit hus har det - det er dig der sætter begrænsningerne.
Den allernyeste IHC Visual Controller Wireless 820B1400 er med indbygget Viewer og med trådløs mulighed. Jeg har lige (januar 2007) skiftet til denne controller, og det kan varmt anbefales. Programmeringen er MEGET lettere og mere overskuelig. Du kan fx programmere og styre dit hus via internettet, via dit lokale netværk eller via USB-forbindelse. Du kan selv bestemme om hvem der kan hvad osv.
Spar sammen til den nye controller og "leg" videre. Men ikke alle træer vokser ind i himmelen prøv at se min blog her, men køb alligevel controlleren, måske er der lige et par fiduser :-)

Hvis du er interesseret så har jeg lavet en PDF-fil med 4 siders information om IHC, og hvordan man på fornuftig måde tager hensyn til, og er forberedt, så du har alle muligheder for senere udvidelse, når du skal bygge nyt hus. Der står endda noget som elektrikeren ikke altid ved - eller tænker over. Send mig en mail med lidt info, og jeg sender dig PDF-filen.

Vidste du at du kan bruge en Phillips Pronto programmerbar (PC) fjernbetjening og lægge alle dine fjernbetjeninger på hylden - også din IHC-fjernbetjening.

her kan du gå til Bülow & Nielsens egen side med næsten ALT om deres huse  et besøg værd ! det var det eneste logo jeg kunne låne.